keessmetsers.reismee.nl

Een informatie-bijeenkomst over Bali op 19 mei 2013 .

Voor zondag 19 mei 2013 hebben Christ Oomen (de vader van Marjanne Oomen) en ik een informatie-bijeenkomst over Bali georganiseerd.

De bijeenkomst zal plaats vinden in de grote zaal van De Stapperij, Spoordonkseweg 80, 5688 KE Oirschot. Dit adres is gelegen aan de weg tussen Oirschot en Spoordonk. Er is voldoende parkeerruimte.

Het is de bedoeling om aan de bezoekers informatie te verschaffen over de cultuur en de tradities van het eiland Bali en de rol die de Nederlandse stichting High5Rehab op haar project in Lovina (noord Bali) speelt bij de hulp aan gehandicapte Balinese kinderen.

Het voorlopige programma is als volgt:

14.00 uur: Openingswoord door Kees Smetsers en/of Christ Oomen.

14.15 uur: Powerpointdemonstratie door Marjanne Oomen (fysiotherapeute op het project van High5Rehab in Bali).

14.45 uur: Powerpointdemonstratie door Huub van der Heide (chirurg bij het Leids Universitair Medisch Centrum en tevens degene die elk jaar naar Bali vliegt om daar op het project van High5Rehab gehandicapte kinderen te opereren).

15.15 uur: Presentatie boek 'Liefde in het echte Bali' door Kees Smetsers.

15.30 uur: Gelegenheid tot het stellen van vragen en het bezoeken van de diverse stands waar informatie wordt verstrekt over de mogelijkheden van het organiseren van een individuele reis naar Bali.

Tijdens de bijeenkomst zullen vrijwilligers van het Informatiecentrum Derde Wereld (Wereldwinkel) aanwezig zijn om produkten van de Derde Wereld te verkopen ten behoeve van hun project van dit jaar, zijnde High5Rehab in Bali.

Ook zal er een afvaardiging zijn vanbijzondere logeeradressen op Bali die behulpzaam kunnen zijn bij hetsamenstellen van een 'romantische droomreislangs de mooiste plekjes van het eiland Bali'. Er zijn brochures van deze logeeradressen beschikbaar.

Het bedrijf Zeefdrukkerij Screenrun uit Oirschot zal aanwezig zijn om haar produkten te laten zien die zij hebben gemaakt voor deprojecten van High5Rehab(hulp aan gehandicapte Balinese kinderen) en RunningTeam Oirschot (hulp aan mensen met kanker).

Belangstellenden worden in de gelegenheid gesteld om het boek 'Liefde in het echteBali' te kopen waaraan de twee projecten van High5Rehab en RunningTeam Oirschot zijn verbonden.Een vertegenwoordiging van Running Team Oirschot zal aanwezig zijn om de doelstelling van hun project toe te lichten.

De toegang is gratis.

U bent van harte welkom.

Noteer deze datum alvast in uw agenda.

Kees Smetsers

smetserskees@hotmail.com

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!