keessmetsers.reismee.nl

Een Bali Runner probeert via zijn boek drie kinderen een betere toekomst te geven.

Een Bali Runner probeert via zijn boek “Het verdriet achter de glimlach” drie kinderen, die een orthopedisch behandelbare beperking hebben, een betere toekomst te geven.

De stichting Loopgroep Bali Runners bestaat uit een groep hardlopers, die via deelname aan marathons en kwart triatlons, en ook via andere acties, kinderen in Indonesië proberen te helpen, die een orthopedisch behandelbare beperking hebben.

Kees Smetsers is één van de Bali Runners. Hij is onlangs 70 jaar geworden en hij heeft deze gebeurtenis extra glans gegeven door het lopen van de hele marathon van Tilburg en de uitgifte van zijn vierde boek. Het boek betreft een roman met de titel “Bali, het verdriet achter de glimlach”. Het verhaal speelt zich af in het jaar 1946 en heeft als thema de rechteloosheid van vrouwen op het eiland Bali.

Kees verkoopt zijn vierde boek in eigen beheer voor de prijs van 16,95 euro. Van dat bedrag gaat 10,00 euro naar de stichting Loopgroep Bali Runners en het doel dat deze stichting nastreeft. Bestelling van het boek is mogelijk via een email aan smetserskees@hotmail.com, met opgave van het adres, waar het boek naar toe gestuurd moet worden. Betaling hoeft pas na ontvangst van het boek. Kees probeert ongeveer 300 exemplaren van genoemd boek te verkopen en de opbrengst daarvan zal voldoende zijn om drie kinderen een betere toekomst te geven.

Omstreeks 6 december 2017 ligt editie 2017-8 van het “mindstyle magazine” HAPPINEZ in de boekwinkels. In deze uitgave staat op pagina 116 een verhaal over de stichting Loopgroep Bali Runners. Daarnaast staat er op pagina 112 een advertentie voor het vierde boek van Kees Smetsers. De redactie van HAPPINEZ heeft de stichting Loopgroep Bali Runners voor genoemde editie als goede doel aangewezen. Dit betekent dat de stichting Loopgroep Bali Runners 10% van de opbrengst van de webwinkel van HAPPINEZ zal krijgen gedurende de komende zes weken. De Bali Runners zijn heel dankbaar voor deze geste. Ze hopen ook dat het verhaal in het blad HAPPINEZ de verkoop van het vierde boek van Kees Smetsers een nieuwe impuls zal geven. Het zijn de kinderen in Indonesië, met name op de eilanden Bali en Sumatra, die hiermee geholpen worden.

“Samen zijn we sterk”…..

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!