keessmetsers.reismee.nl

Het verhaal van de Bali Runners komt in december 2017 in het blad HAPPINEZ !

Het "mindstyle" magazine HAPPINEZ verschijnt 8 keer per jaar. Omstreeks 8 december ligt de laatste editie van het jaar 2017 in de boekwinkels. In het blad wordt in elke uitgave aandacht geschonken aan een goed doel en daarbij is een van de motieven "Geluk geef je door". Deze keer is de stichting Loopgroep Bali Runners aangewezen als het goede doel, dat in de HAPPINEZ aandacht krijgt.

De stichting Loopgroep Bali Runners bestaat uit 8 hardlopers, die via deelname aan hardloopwedstrijden en triatlons geld proberen in te zamelen voor kinderen met een orthopedisch behandelbare beperking, die in Indonesië op de eilanden Bali en Sumatra worden geholpen. Naast hun deelname aan hardloopwedstrijden en triatlons proberen ze ook via andere acties (bijvoorbeeld de verkoop van pakketten speculaas) genoemde kinderen te helpen. De meeste van de Bali Runners zijn op gevorderde leeftijd, sommige zelfs meer dan 70 jaar, maar dat weerhoudt hen niet om zelfs hele marathons te lopen of een kwart triatlon te doen. Het doel, waarvoor het ze doen, geeft hen de kracht en energie om deze uitdagingen aan te gaan.

De Bali Runners zijn heel blij dat het blad HAPPINEZ hun de kans heeft gegeven om op een groot podium hun doelstelling uit te dragen. Het blad heeft bijna 300.000 abonnees en een groot aantal volgers op het internet.

Een van de Bali Runners, zijnde Kees Smetsers, is onlangs in opdracht van het blad HAPPINEZ geinterviewd door een journaliste. Dit interview komt nu in de uitgave van december (editie 8) op pagina 116van het blad HAPPINEZ.

Naast het verhaal van de Bali Runners staat er op pagina 112ook een advertentie voor het vierde boek van Kees Smetsers ("Het verdriet achter de glimlach"). Dit boek is voor 16,95 te koop bij Kees Smetsers, een email aan smetserskees@hotmail.com met het afleveradres is voldoende. Van elk exemplaar van het boek gaat 10,00 euro naar het goede doel van de Bali Runners. Hopelijk gaan nu meer mensen dit boek kopen, want zij steunen daarmee de kinderen met een orthopedisch behandelbare beperking, die op Bali en Sumatra geholpen worden.

Meer informatie over de Bali Runners is te vinden op hun website www.balirunners.nl.



Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!