keessmetsers.reismee.nl

De Bali Runners uit Oirschot komen in het blad HAPPINEZ !

In de eerstvolgende editie van het blad HAPPINEZ komt een verhaal over de Bali Runners uit Oirschot en hun activiteiten voor de kinderen op het eiland Bali, die een beperking hebben en niet, of niet goed kunnen lopen !

De HAPPINEZ is een heel mooi "mindstyle magazine" dat acht keer per jaar verschijnt. Voor mensen, die graag reizen, biedt het blad een kans om kennis te maken met de spirituele kant van de landen, die zij bezoeken. Het blad is een ideaal middel om even los te komen van het snelle dagelijkse leven in onze westerse wereld en op zoek te gaan naar je innerlijke ik. In het blad staan ook heel mooie dingen, die via de webshop van HAPPINEZ te koop zijn (www.happinez.nl/webshop). Tien procent van het resultaat van deze webshop gaat naar een goed doel.

De eerstvolgende editie van HAPPINEZ zal omstreeks 6 december in de winkel liggen. Aangezien HAPPINEZ 295.000 lezers heeft en een bereik van 450.000, zal dit heel veel goodwill opleveren voor al degenen, die op Bali de kinderen met een beperking een betere toekomst proberen te geven. Daar horen Marjanne Oomen (fysiotherapeute) en Huub van der Heide (orthopedisch chirurg) zeker bij, alsmede de medewerkers van de stichtingen Stepping Stones Bali, So Rehab Bali, Harapan Jaya en Puspadi Bali. Samen reiken zij de kinderen op Bali een helpende hand...

De Bali Runners zijn enorm dankbaar dat HAPPINEZ hen een kans geeft om hun activiteiten voor hun goede doel onder de aandacht van een grote groep mensen te brengen.

Kees Smetsers

Website: www.balirunners.nl


Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!