keessmetsers.reismee.nl

Het nieuwe boek van Kees Smetsers is te koop !

Het nieuwe boek van Kees Smetsers is nu te koop !

Kees Smetsers uit Spoordonk reist al veertig jaar lang regelmatig naar Bali. Over dit eiland heeft hij in de afgelopen zes jaren drie boeken geschreven, waarvan de opbrengst is gegaan naar kinderen op Bali, die een beperking hebben en niet kunnen lopen. Van deze drie boeken heeft hij intussen heel veel exemplaren verkocht en dat heeft zoveel geld opgeleverd dat een groot aantal kinderen, die vroeger niet konden lopen, van het geld van de boeken geholpen zijn en nu wel kunnen rennen, voetballen en spelen met hun vriendjes.

In het afgelopen jaar heeft Kees zijn vierde boek over Bali geschreven en dat is vorige week uit gekomen. Het boek is een roman met de titel “Het verdriet achter de glimlach”. Het verhaal gaat over de rechteloosheid van vrouwen op Bali, die door de eeuwen heen nooit gekregen hebben waar ze recht op hebben. Net als de vorige boeken gaat de opbrengst van dit vierde boek naar de kinderen op Bali, die een beperking hebben en niet, of niet goed kunnen lopen.

Het boek is voor 16,95 euro te bestellen bij Kees. Een email aan smetserskees@hotmail.com met daarin het adres, waar het boek bezorgd moet worden, is voldoende. In Oirschot, Spoordonk, Oost-West en Middelbeers en Best worden de boeken persoonlijk door Kees bezorgd. Daarbuiten zijn de verzendkosten 3,12 euro.

Van elk exemplaar van het boek gaat de netto opbrengst, zijnde 10,00 euro, naar de kinderen op Bali, die een beperking hebben. In de praktijk betekent het dat het geld naar Marjanne Oomen gaat, de vrouw uit Oirschot die op Bali met haar stichting Stepping Stones Bali genoemde kinderen een betere toekomst probeert te geven. Daarbij werkt Marjanne samen met de stichting So Rehab Bali in Lovina (Bali) en de stichting Harapan Jaya in Sumatra. Met de aankoop van het boek steunt u dus een heel mooi goed doel.

Kees Smetsers

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!